top of page
website 4.jpg

Werkwijze

GNSS RTK

Doormiddel van GNSS ontvangers met RTK correctie kan Noord-Survey een nauwkeurigheid van 3 cm bereiken in het positioneren van een schip

Data verzamelen

Wanneer alle sensoren zijn geselecteerd zal de data worden verzameld. Door middel van een efficiënt lijnen plan en gekwalificeerde hydrografen word de beste kwaliteit data verzameld

Motionsensor

Een motionsensor zal de bewegingen van het schip nauwkeurig registreren. De roll, pitch en heading van het schip kunnen op 0.01 graad nauwkeurig worden afgelezen.

Data processing

Als de online verzamelde data compleet is zullen onze data specialisten de data opschonen en verwerken naar een DTM of ander gewenst format. 

Sonar

Door gebruik te maken van een verschillende sonars zoals multibeam is er altijd een passende oplossing voor uw uitdaging. Als het nu gaat om kademuren, DTM metingen of slibdikten hebben wij een passende opslossing.

Eindproduct

De door u gewenste eindproducten zullen worden aangeleverd eventueel met een volledige eind rapportage 

WhatsApp Image 2022-01-25 at 15.43.47.jpeg

Meet the fleet

In samenwerking met SurveySupport opereert Noord-survey een diverse vloot van zeewaardige en trailerbare peilboten. Elk schip heeft haar eigen unieke eigenschappen welke geschikt zijn voor divers peilwerk. Hierdoor is het mogelijk om van ondiepe plassen tot rivier, kanalen en kustzones te peilen.

Supporter

WhatsApp Image 2023-01-23 at 13.55.46.jpeg

Nozem

bottom of page